Canyoning

Afdalen in een prachtige kloof waar het water doorheen stroomt. Dat is wat we met canyoning zullen gaan doen. In deze diepe kloof trotseren we spectaculaire watervallen door te glijden, springen en abseilen.

Dit is onze meest spectaculaire activiteit tussen de adembenemende rotsformaties van de Franse Pyreneeën. Een unieke ervaring die je absoluut niet over wilt slaan!

Canyoning locaties:

We bieden 3 verschillende canyons aan, het is eventueel mogelijk om nog andere canyon te boeken, maar dit is alleen mogelijk op speciaal verzoek. Canyons te boeken op speciaal verzoek: Mas cal Sant (Medium), Sant Aniol (Hard), Taurinya (Extreme) en Cady (Extreme).

 Galamus (Easy)

 

Een diepe, prachtige en vooral indrukwekkende kloof dat is de Galamus. Een fantastische canyon met blauw water en rotswanden van tweehonderd meter hoog. Deze kloof is voor iedereen geschikt, een natuurlijke speeltuin voor jong en oud. Springen, glijden, wandelend en zwemmend trotseren wij de wateren van de galamus. Een bijzonder avontuur die je nooit zal vergeten. 

Details: Galamus
Minimale leeftijd: 10 jaar
Duur van de tocht: 2,5 uur

 Annelles (Medium)

 

Een waar spektakel op zich, dat is wat jij gaat meemaken in deze kloof. De annelles is een canyon die alles te bieden heeft. En we starten gelijk met een abseil van maar liefst 25 meter hoog. Verder zullen we deze kloof afdalen met spectaculaire sprongen, en mooie glijbanen. Moeder natuur heeft goed haar best gedaan om deze kloof deze fantastische vorm je kunnen geven. Dit canyon avontuur is voor iedereen die niet bang is voor water, voor hoogte en beschikt over een basis conditie. Durf jij mee te gaan met dit onvergetelijke avontuur?

Details Annelles:
Minimale leeftijd: 13 jaar
Duur van de tocht: 3 uur

 Llech (Hard)

 

Het grootste spektakel van de Pyreneeën, aqualand in de natuur. Dit avontuur is alleen voor de echte adrenaline junkies. Door grootste speeltuin van de Canigou, zullen wij de afdaling inzetten. De prachtige diepe poolen van de Llech maken vele sprongen en spectaculaire glijbanen mogelijk. Deze kloof heeft ook alle aspecten van het canyoningen in zich: abseilen, glijden, springen, zwemmen en lopen door de wateren van het massief. Deze afdaling is niet voor mietjes, en is alleen mogelijk voor de sportieve onder ons. Ben jij niet bang voor dit extreme avontuur, en durf jij het aan om door de wateren van de Llech te gaan. Dan ben jij klaar voor: Your next Llech Adventure. 

Details Llech:
Minimale leeftijd: 15 jaar
Duur van de tocht: 4 uur