Via Ferrata

We zullen samen, gezekerd aan de stalen kabels, een prachtige klimroute trotseren over stalen bruggen en spannende passages. De weg van staal leidt ons naar een prachtige top boven het dorpje St.-Paul met de mooiste uitzichten over de Pyreneeën.

Heb je geen last van hoogtevrees, ben je sportief en durf jij deze uitdaging aan? Ervaar dan de Via Ferrata bij Canigou Outdoor!

Via Ferrata locaties:

Via Ferrata st Paul

Dit is onze grote en meest spectaculaire Via ferrata, deze tocht van ongeveer 4 uur is niet voor mietjes. Het beklimmen van deze reusachtige rots vergt dus ook de nodige conditie, kracht en doorzettingsvermogen. Na het trotseren van de verticale wanden en spectaculaire bruggen die de diepe dalen oversteken, kom je aan bij het kruis van st Paul, waar je de prachtige 360 graden view hebt over de Pyreneeën.

Details Via Ferrata st Paul:
Indicatie leeftijd : 13 jaar
Duur van de tocht: 4 tot 5 uur

Via Ferrata st Paul (Easy)

Deze via ferrata is vooral geschikt voor de wat kleinere onder ons en ook voor het hele gezin super geschikt. Een prachtige tocht over de kleine kam van st Paul, deze via is voor iedereen toegankelijk. Deze tocht is leuk voor iedereen, met prachtige uitzichten links en rechts klim je relaxt naar de top van deze kam. Boven aangekomen is het tijd om rustig wat te eten en van het uitzicht te genieten.

Details Via Ferrata st Paul easy:
Indicatie leeftijd : 8 jaar
Duur van de tocht: 2 uur

Via Ferrata st Martin

Een prachtige via boven de wateren van de Aude, deze Via Ferrata is uitermate geschikt voor jong en oud, en dus ook de de hele familie. Een super mooie tocht waarbij je gezekerd aan staalkabels over een kam met prachtig uitzicht over de rivier ‘l’Aude’ eenmaal boven aangekomen is dit avontuur nog lang niet voorbij. Vanaf de top van de via dalen we af de kloof in met een spectaculaire tokkel van 30 meter. De rest van de kloof dalen we af met maar liefst 3 abseils, na deze 3 abseils komen we weer veilig aan bij de start en zit dit unieke avontuur er weer op. Deze fantastische activiteit wil jij toch niet missen?

Details Via Ferrata st Martin:
Indicatie leeftijd: 10 jaar
Duur van de tocht: 2,5 uur