Pyrenees Emotions

Ideale locatie

Aan de voet van de Canigou

Outdoor activiteiten

Programma op maat

Pyrenees Emotions biedt u een unieke trainingslocatie. Een locatie midden in de Franse Pyreneeën dat meerdere trainingsmogelijkheden biedt en zorgt voor ontspanning. U kunt voor verschillende trainingen op onze locatie terecht. Voor een gemiddeld verblijf van drie tot vijf dagen (exclusief reistijd). Bij ons kunt u een volledig op maat gemaakt trainingsprogramma krijgen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Canigou Outdoor bied een unieke trainingslocatie , midden in de ongerepte natuur van het massief du Canigou. Deze prachtige locatie geleden midden in de Franse Pyreneeën, is de ideale uitvalbasis voor uw bedrijfsuitje of bedrijfstraining. Deze prachtige plek bied daarom meerdere trainingsmogelijkheden en zorgt ook voor ontspanning.

De locatie leent zich uit voor verschillende mogelijkheden en trainingen. Ook bieden we verschillende verblijfsmogelijkheden, een volledig ingericht kamp, het verblijf in chalets of luxueuze villatenten. Bij Canigou Outdoor kunt u een volledig programma op maat laten maken, er is een ruime keuze uit verschillende outdoor activiteiten van allerlei niveau’s, ook zijn er mogelijke teambuilding en avond-activiteiten op en rond om de locatie.

Wat kunnen wij bieden: 

Ingericht kamp naar wens

Verblijf in chalets

Extra activiteiten op locatie

Maaltijden naar wens

Gebruik van overige hulpmiddelen mogelijk (beamer, wifi)

Overige wensen