De mogelijkheden bij Canigou Outdoor

Programma op maat

Afwisselend programma

Activiteiten op alle niveau's

Gediplomeerde instructeurs

Verblijf in ingerichte tenten

Waarom een kamp bij Canigou Outdoor?

Dit kamp is een prachtige uitdaging voor alle leerlingen. Met een veelzijdig programma is het mogelijk om een passende week te maken voor iedereen. Rond het massief van de Canigou gaan we elke dag op pad met onze uitdagende activiteiten. Elke dag zullen we de mooiste avonturen beleven midden in de adembenemende Pyreneeën. Wij hebben ons gevestigd op Camping le Canigou wat aan de voet van de 2785 met hoge berg ligt, aan het prachtige riviertje ‘le llech’.

Eenmaal aangekomen in het altijd zonnige Zuid-Frankrijk, is het tijd voor actie. Als iedereen zijn plekje op de camping heeft gekozen, is het tijd om te beginnen met de eerste avonturen van de week. In dit gebied zullen we elke dag deze fantastische avonturen voortzetten, zoals canyoningen door de meest indrukwekkende kloven, klimmen op rotsen op een idyllische locatie, raften op de wateren van Aude, via Ferrata over de kammen van st Paul, en nog veel meer avontuur. Elke avond na deze avonturen is het natuurlijk tijd om ons energie pijl weer bij te vullen. Met de maaltijden van het Canicook team kun jij er de volgende dag weer volop tegenaan.

Het is helemaal mogelijk om het kamp naar eigen wens in te vullen. Alle activiteiten zijn mogelijk, verschillende accommodatie keuze’s, en de verschillende menu’s voor de maaltijden.

Ruim aanbod aan activiteiten

Canyoning (3 levels)

Via Ferrata (3 levels)

Abseiltocht

Raften

Klimmen (dagprogramma, met zwemmen)

Mountainbiken (3 levels)

Grottentocht

Hike tocht (1 of 2 daags)

Mogelijkheden avondactiviteiten

Boogschieten

High Ropes

Shoot Out

Vlotten bouwen

Bivak

Pub Quiz

Mocht je interesse hebben in een kamp, neem gerust contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.