Welkom bij Canigou Outdoor

Let the Adventure begin

Canigou Outdoor is een bedrijf dat is ontstaan door en voor passie in de buitensport.

Tijdens de zomermaanden biedt Canigou Outdoor verschillende buitensportactiviteiten aan op camping Le Canigou, gelegen in het dorp Espira-de-Conflent in het midden van de Franse Pyreneeën. De camping en ons buitensportbedrijf ligt aan de voet van onze naamgever, de berg de Canigou. Een massief van maar liefst 2784 meter hoogte, waar we verschillende prachtige en uitdagende buitensportactiviteiten kunnen aanbieden. Zo is op deze berg ook le Llech te vinden: een zeer bekende superieure canyon die als bergriviertje uitstroomt op de camping.

Met een klein team van enthousiaste instructeurs en animatoren verzorgen wij gedurende zomermaanden het programma op de camping. Wij richten ons op kwaliteit: we werken met kleine groepen en bieden veel persoonlijke aandacht.

More than just an adventure


Beleef de meest unieke avonturen bij Canigou Outdoor. Wij bieden uitdagende activiteiten tussen de diepe kloven, met prachtige uitzichten, helderblauwe meren en besneeuwde bergtoppen van de Franse Pyreneeën. Deze onvergetelijke ervaring gaat gepaard met het waarborgen van de veiligheid, die bij ons hoog in het vaandel staat. Onze gediplomeerde instructeurs bieden jou op deze manier meer dan een avontuur: het wordt de vakantie van je leven.